Adoptieplan

Een wijnstok adopteren:

 

Bij wijndomein Kapèlkeshof is het mogelijk om een wijnstok te adopteren. Voor uzelf vanuit uw passie voor wijn, of als cadeaucheque voor een vriend of kennis.

U kunt een keuze maken uit een wijnstok van een van onze vier rassen, te weten de Solaris, de Helios (witte druiven), de Cabernet Cortis en de Regent (blauwe druiven).

 

De Wijnstok Adoptiecheque biedt u de mogelijkheid tot het volgen van het groeiproces, het helpen bij de verzorging van de druivenstok en het oogsten van de druiven. Tevens wordt de naam van de wijnsstokadoptant vermeld op het informatiebord in de wijngaard.

 

2307_1
large_2313_0

Een unieke kans de ontwikkeling van uw eigen wijnstok te bekijken tijdens een bezoek aan Wijn & Golfdomein Kapèlkeshof. Als de druiven geoogst zijn en de wijn gevinifieerd en gebotteld is, ontvangt u een fles wijn van uw adoptiestok.

 

De Wijnstok Adoptiecheque is te verkrijgen per oogstjaar en bestaat uit een cheque, een begeleidende brief om de nieuwe adoptant wegwijs te maken en een invulformulier wat wij graag na het invullen retour ontvangen om de adoptie in onze administatie te verwerken.

 

Prijs per wijnstok per oogstjaar: € 25,00

Voor het bestellen van dit unieke cadeau/ relatiegeschenk stuur een mailtje naar info@kapelkeshof.nl