Spring naar content
Home / Pitch & Putt

pitch&putt Limburg

Golf is golf voor iedereen, jong en oud, ervaren golfer of niet. Dit maakt Pitch&Putt Golf uniek, want ook zonder golfervaring, mag je golfen bij Pitch&Putt. Pitch&Putt vind je door heel Nederland en Pitch&Putt Peel en Maas vertegenwoordigd de provincie Limburg.

 

Limburg heeft heel veel mooie golfbanen maar de toegankelijkheid van Pitch&Putt  vind je alleen bij Pitch&Putt Peel en Maas in het Noord Limburgse Grashoek. Deze golfbaan is ook wel bekend als Kapèlkeshof.

golf & borrelen
golf & lunch
golf en diner

Deze Noord-Limburgse golfbaan heeft 2 soorten banen van totaal 21 holes. Voor zowel ervaren als onervaren golfers en er is voor elk niveau een uitdaging.

Voor Pitch&Putt stelt Kapèlkeshof de 18 holes par 3 baan beschikbaar. Genaamd: de 'Kapèlkeshof baan'.

Van afslag tot vlag, variëren de de holes tussen 45 en 150 meter en dat maakt het spel geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar.

 

De Laagdrempelige tarieven checken? tarieven Pitch&Putt Peel en Maas

 

Pitch&Putt Peel en Maas staat voor; 

  • golf voor iedereen
  • sportieve activiteit
  • vrienden-, familie- of bedrijfsuitje
  • geschikte training voor gevorderden

Arrangement reserveren? Arrangementen Pitch&Putt Peel en Maas!

 

Gezellig en sportief uitje in Limburg
Erop uit met vrienden, familie of met je collega’s? Kom een potje golf spelen bij Pitch&Putt Peel en Maas. Succes gegarandeerd!

In kleine groepjes gaan jullie de competitie aan. De buitenlucht en de uitdaging zorgen voor een aantal gezellige en sportieve uurtjes. Maak de belevenis compleet met een hapje en/of drankje.

 

Ervaren golfers bij Pitch&Putt Peel en Maas
Voor de gevorderde golfer, is Pitch&Putt Peel en Maas in het prachtige Noord Limburg een perfecte trainingslocatie voor het verbeteren van de techniek en het korte spel. Door de uitdagende holes leer je als de beste exact spelen wat je golfspel positief ontwikkelt.

Ook is het leuk om als ervaren golfer eens iemand mee te nemen naar een golfbaan waar je beide een rondje kunt spelen. Op deze manier maak je snel iemand enthousiast voor de golfsport.

 

Kennis maken met Pitch&Putt algemeen? check hier 

Pitch&putt Limburg
Pitch&Putt Peel en Maas