Golfschool Kapelkeshof - de locatie bij uitstek om te leren golfen! 

Golfschool Kapèlkeshof is de locatie bij uitstek om te leren golfen. Door de uitgebreide oefenfaciliteiten en een golfbaan die voor alle spelers van elk niveau een uitdaging zal zijn, kunt u bij ons alle facetten van de golfsport leren en verder ontwikkelen.

Onder leiding van twee gediplomeerde golfprofessionals zullen diverse cursussen gegeven worden voor de beginnende en de gevorderde golfers. Dit alles wordt aangeboden door middel van een kwalitatief hoogstaande lesmethodiek.

 

Wijn en Golfdomein Kapèlkeshof heeft in de afgelopen jaren een explosieve groei doorgemaakt. Niet alleen in het aantal abonnementhouders, maar ook in het verzorgen van golflessen. Hierbij moet u denken aan diverse cursussen voor beginners en gevorderden, individuele lessen en clinics.

Bij deze groei heeft zich een golfschool ontwikkeld die sinds een aantal jaren uitgegroeid is tot een begrip in de regio. Een plek waar mensen terecht kunnen als ze willen kennismaken met de golfsport, als iemand vooruit wil in zijn spel of een probleem heeft met de swing. Kortom; een golfschool die van alle markten thuis is. Uit ervaring is gebleken dat plezier in het spelletje nog altijd vooraan staat. Golfschool Kapèlkeshof streeft dan ook naar een prettige en heldere samenwerking tussen de professional en de leerling.