Home / Golf / Evenementen / Open golfdag

Open Golfdag

 

2e Paasdag

van 11.00 tot 16.00 uur uur

 

Kapèlkeshof is de kweekvijver voor nieuw golftalent

 

Plezier en genieten van sporten te midden van prachtige natuur is reden nummer één om te gaan golfen. Jong of oud, man of vrouw, handicap of niet, iederéén kan leren golfen.

Daarnaast is golf een gezonde sport. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat actieve golfers gemiddeld 5 jaar langer leven….

Maandag 22 april neemt Kapèlkeshof in Grashoek deel aan de Nationale Open Golfdag. Graag nodigen wij u uit golf te beleven en te proberen!

Heeft u altijd al een keer willen golfen,  of gewoon zin in een dagje uit?  Kom dan gezellig met vrienden of familie naar Kapèlkeshof

waar u geheel vrijblijvend kunt kennismaken met de golfsport.

 

Het team van Kapèlkeshof en de vrijwilligers van Golfvereniging Kapèlkeshof zullen u gastvrij ontvangen en u rondleiden over het domein.

Op vaste tijdstippen worden door de golfprofessionals van de golfschool, Sjef Beumers en Peter Vluggen, demonstraties verzorgd en de basisvaardigheden van het golfspel uitgelegd.

U kunt deelnemen aan verschillende clinics. Ook informeren wij u graag over de speciale actie voor beginnende golfers!

Het restaurant en gezellige zonneterras zijn geopend om u van een hapje en een drankje te voorzien onder het genot van en prachtig uitzicht.

 

Beleef de golfsport bij Kapèlkeshof, maandag 22 april van 11.00-16.00 uur, U bent van harte welkom!

_W1A0725