Home / Horeca / Diner

Diner

 

Dineren bij Kapèlkeshof staat voor een avond vol verrassingen.

 

Verrassingsdiner:

Gezellig met z'n tweetjes, met vrienden of met familie in een sfeervolle ambiance genieten van de kookkunsten van chefkok Jeroen. Geen ingewikkelde kaart maar een verrassend drie of vier gangen menu. Jeroen kookt iedere avond verrassingsdiner 'De smaak van Peel & Maas, samengesteld met verse producten uit de streek, die hij zelf gaat inkopen bij de boer uit de streek om de door hem vereiste kwaliteit te kunnen garanderen.

Na een warm welkom mag een verrassend aperitief, samengesteld door smaakexpert Sara, natuurlijk niet ontbreken! Het menu wordt tijdens het borrelen met u doorgenomen waarbij u keuze heeft uit vlees of vis. Heeft u speciale (dieet)wensen dan houden wij daar van zelfsprekend rekening mee.

Tijdens het diner serveren wij top wijnen uit eigen gaard. Een unieke gelegenheid om kennis te maken met wijnen uit de streek! Laat u adviseren door Sara. Zij vertelt u vol passie over de mogelijkheden en weet u als geen ander mee te nemen in het verhaal achter de wijnen van Kapèlkeshof.

Drie gangen: € 33,00 per persoon

Vier gangen: € 37,00 per persoon

 

Het verrassingsdiner wordt iedere donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag geserveerd. Op maandag t/m woensdag kunt u een gerecht kiezen van onze verrassende kleine kaart, waarop wekelijks wisselende gerechten worden gepresenteerd