Spring naar content
Home / Groepsuitje Limburg

Groepsuitje in Limburg

Een gezellige groepsuitje organiseren in Limburg?

 

Weekendje weg met de familie of vrienden naar Limburg? Of op zoek naar een activiteit voor de jaarlijkse vriendendag?

 

Een actieve en gezellig GROEPSUITJE IN LIMBURG waarover nog lang wordt nagepraat. Wie wil dat nou niet? Maak het zelf mee samen met jouw familie, vrienden of collega's tijdens een groepsuitje bij Kapèlkeshof in Grashoek. Zo’n actief, gezellig en ludiek uitje heeft u nog nooit eerder beleefd!

Bourgondische proeverij
Golf & diner
Golf & barbecue

Wat uw wensen ook zijn: als het om een groepsuitje gaat, zijn de mogelijkheden bij Kapèlkesof eindeloos. Zoekt u een actief of juist minder actief dagje uit in Limburg, wij hebben voor ieder wat wils. Van een gezellige wijnproeverij of een bourgondische high wine, een uniek golf avontuur, tot een compleet verzorgd exclusief uitje met eten en drinken: bij een Groepsuitje op Kapèlkehof heeft u het helemaal voor het zeggen!

 

Ook het gastronomisch aanbod voor uw uitje is heel ruim bij Kapelkeshof in Noord-Limburg, keuze uit heerlijk eten zoals onder andere een BBQ, luxe buffet, een bourgondisch diner of een uitgebreide borrelplank. Zelfs all-in arrangementen zijn mogelijk. Onze enthousiaste medewerkers staan graag voor u klaar en verzorgen voor u het perfecte en onvergetelijke familie of vriendendag.

 

Waar u ook voor kiest: bij Kapèlkeshof bent u verzekerd van een LIMBURGS UITJE zoals u het nog nooit heeft meegemaakt!

 

Bekijk onze top-uitjes en vraag vrijblijvend een offerte aan.