Spring naar content
Home / Golf / Evenementen / Grote seizoensopening golftoernooi

Grote seizoensopening 

Duo editie

zondag 24 maart 2024

 

We zitten nog volop in de winter, maar wij denken graag alvast na over het nieuwe golfseizoen. Willen we het seizoen vol enthousiasme beginnen!  Daarom nodigen we je na het succes van de afgelopen jaren graag uit voor de 'Grote Seizoensopening' op zondag 24 maart.

 

We zijn er op tijd bij zodat je de datum alvast in je agenda kunt noteren en op zoek kunt gaan naar een duo partner om je samen in te schrijven. Want ja het wordt een duo strijd. Iedereen mag deelnemen aan de wedstrijd ook als je geen abonnementhouder bent bij Kapelkeshof. Dat vinden we juist leuk! Alle combinaties zijn mogelijk, beide wel lid, beide geen lid, een wel lid en de ander niet. Als je maar minimaal WHS handicap 54, of baanpremissie hebt. Schroom dus vooral niet om je beste golfmaatje aan te spreken.

Er wordt deze dag een strokeplay wedstrijd met handicap verrekening gespeeld. Je zit met je duo partner in dezelfde flight maar speelt individueel. Als duo mag je elkaar wel van advies dienen. Jullie scores wordt bij elkaar opgeteld om het winnende duo te bepalen. 

 

Programma  Grote Seizoensopening 
- 9.30 uur ontvangst en inschrijven
- 10.00 uur aanvang shotgun wedstrijd 21 holes
- 13.00 uur Heerlijke brunch 
Huisgemaakte soep, verse broodjes en diverse soorten brood, luxe vlees, vis en kaas beleg,

warm vlees, witte rijst, frisse salade, koffie/thee, sinaasappelsap en melk.
- 14.00 uur feestelijke prijsuitreiking

 

Prijs per persoon: € 24,95

 

Deelnemers die geen abonnement hebben bij Kapelkeshof betalen aanvullend de speciale introductie greenfee van € 17,- per persoon.

 

Wil je partner deelnemen aan de brunch? dat kan!

 

Aanmelden kan t/m 17 maart 21.00 uur via onderstaande link!
Graag zien we je 24 maart bij Kapelkeshof!

VVDW 20201004 Khof 011_small
VVDW 20201029 Khof 028_small