Spring naar content
Home / Familiedag Limburg

Familiedag in Limburg 

Een gezellige familiedag organiseren in Limburg?

 

Weekendje weg met de familie naar Limburg? Of op zoek naar een activiteit voor de jaarlijkse familiedag?

 

Een actieve en gezellige familiedag in Limburg waarover nog lang wordt nagepraat. Wie wil dat nou niet? Maak het zelf mee samen met jouw familie tijdens je familiedag bij Kapèlkeshof in Grashoek. Zo’n actieve, gezellige en ludieke familiedag heeft u nog nooit eerder beleefd!

Bourgondische proeverij
Golf & diner
Golf & barbecue

Wat uw wensen ook zijn: als het om een familiedag gaat, zijn de mogelijkheden bij Kapèlkesof eindeloos. Zoekt u een actief of juist minder actief dagje uit in Limburg, wij hebben voor ieder wat wils. Van een gezellige wijnproeverij of een bourgondische high wine, een uniek golf avontuur, tot een compleet verzorgd exclusief uitje met eten en drinken: bij een familiedag op Kapèlkehof heeft u het helemaal voor het zeggen!

 

Ook het gastronomisch aanbod voor uw familiedag voor is heel ruim bij Kapelkeshof in Noord-Limburg, keuze uit heerlijk eten zoals onder andere een BBQ, luxe buffet, een bourgondisch diner of een uitgebreide borrelplank. Zelfs all-in arrangementen zijn mogelijk. Onze enthousiaste medewerkers staan graag voor u klaar en verzorgen voor u het perfecte en onvergetelijke familiedag.

 

Waar u ook voor kiest: bij Kapèlkeshof bent u verzekerd van een Limburgse familiedag zoals u het nog nooit heeft meegemaakt!

 

Bekijk onze top-uitjes en vraag vrijblijvend een offerte aan.