Spring naar content
Home / Arrangementen / Wijnarrangementen / Wijn & Theater

Wijn & Theater

zondag 19 mei  - 1e pinksterdag

 

Kapèlkeshof en theatergezelschap Muzifique slaan de handen ineen! Op zondag 19 mei organiseren we een theatermiddag op ons wijndomein! Een middag genieten van een muzikale voorstelling in de groene buitenomgeving van Kapèlkeshof, onder het genot van de lekkerste wijnen van eigen bodem en bourgondische hapjes.

 

'La vie au creux de la main' 

Oftewel “Het leven in de palm van je hand” is een voorstelling vol Franse Chansons en gaat over het leven van artiesten en kunstenaars. Droom lekker weg in een romantisch verhaal dat ons voert naar het uiterste zuiden van Frankrijk. Onderweg begeleid met de herkenbare liedjes van Jacques Brel en Edith Piaf, maar ook van Herman van Veen en Henk Deters. Laat je verrassen en geniet van deze inspirerende voorstelling.

Tijdens deze voorstelling waan je je in Franse sferen. Alles wat je jezelf maar voor kunt stellen op een zonnige zondagmiddag in Frankrijk, vind je nu gewoon in Grashoek. Bourgondisch, romantisch, vol passie en drama in de heerlijke ambiance van de wijngaard op de achtergrond.  (hier een filmpje om een indruk van Muzifique te krijgen)

 

Programma:

14.00 uur ontvangst

14.30 uur aanvang  voorstelling

16.45 uur mogelijkheid om aansluitend een hapje te eten

 

Prijs per persoon: € 25,00

 

Inclusief:

  • Ticket voorstelling Muzifique
  • Mousserend welkomstdrankje uit eigen gaard
  • Bijpassend welkomsthapje

Optioneel:

  • Fles wijn uit eigen gaard wit of rood
  • (wordt geserveerd tijdens de voorstelling, incl water)
  • Bourgondische borrelplank
  • (charcutterie van vlees en kaasje, groentjes in 't zuur, olijven, breekbrood met dips)