Spring naar content
Home / Arrangementen / Streekarrangementen / Trabant arrangement

Trabant arrangement

Golf & trabant arrangement - vanaf 10 personen te boeken

09:30-09:50
Uw gezelschap wordt in Meijel bij 'De Heere van Meijel' ontvangen. Voor vertrek wordt er uiteraard deskundig uitleg gegeven over het rijden in een trabant. Bovendien leert u kort iets over de geschiedenis en techniek van deze cult-auto.
 
09:50-13:00 
Na ontvangst en een korte introductie bij De Heere van Meijel maken we ons op voor een toertocht in een heuse Oost Duitse Trabant. Een ontdekkingsreis naar de meest bijzondere plekjes van het Peelgebied. O.a. brengt u tijdens de tocht een bezoek aan de nog altijd aanwezige Peelherberg waar de peelwerkers hun werkweek het liefste afsloten. Daarnaast wordt je in deze herberg getrakteerd op een typische peellekkernij en bijbehorend kopje koffie of thee (inbegrepen).
 
13:00-14:15
Nadat het eerste dagdeel voorbij is vertrekt u met eigen vervoer naar 'Kapelkeshof' in Grashoek.
Waar u Optioneel van een heerlijke Bourgondische lunch geniet.
 
14:15-17:00
Na de lunch staat het golfen op het programma. We starten met een basis golfinstructie waar de basisbeginselen van het golfspel worden uitgelegd. Vervolgens ga je over 18 holes uitmaken wie de Tiger Woods is van uw gezelschap. Kortom, een sportieve afwisselende activiteit waarin alle facetten van de golfsport aan bod komen. (duur ± 2,5/3 uur)
 
 
Indien gewenst kun je de dag heerlijk samen afsluiten onder het genot van een hapje en een drankje of aanschuiven bij onze beroemde 'Ofyr Nights'! (optioneel).
 

Prijs per persoon: Op aanvraag

prijs per persoon inclusief lunch: Op aanvraag

Reserveer ons Trabant arrangement!

Optioneel

Omschrijving lunch:

 

Huisgemaakte seizoensgebonden soep

--

Luxe belegde broodjes met:

gerookte zalm, brie honing en walnoten, boerenpaté, Hollandse kaas, bourgondische ‘Peelham’

--

Tevens wordt er koffie en thee geserveerd

large_2667_1
71