Spring naar content
Home / Blog / At Ease – cocktail

Chillen tussen de gerechten door!

At Ease...

 

Typisch kerst, De hele middag tafelen en tussendoor  af en toe ff chillen, hoe leuk om ook dan iets lekkers op tafel te zetten. Wij delen graag dit super toffe recept met je...

 

Ingrediënten voor 4 glazen: 

flink wat ijsklontjes
sap van 1 grapefruit

2 eetlepels gembersiroop

12 roze peperkorrels

4 rozemarijn takjes

Kristal (onze eigen mousserende wijn)

4 partjes grapefruit

2 takjes tijm

5 gedroogde jeneverbessen

 

 

Bereiding:

Neem mooie grote wijnglazen en vul de glazen tot halverwege met ijs. 

neem een kommetje en pers de grapfruit goed uit en voeg 2 eetlepels gembersiroop toe. Meng het geheel goed zodat er een gelijkmatige substantie ontstaat. Verdeel het mengsel over de 4 glazen. vul de glazen tot 2/3 aan met kristal. 

 

Verdeel de peperkorrels ter decoratie over de glazen en als roerstokje geef je elk glas een takje rozemarijn.

Snij 4 partjes van een verse grapefruit en garneer de glazen door op elk glas zo'n partje te situeren, een echte eyecatcher!

 

Merry Christmans, Cheers!

at ease