Het ultieme kerst aperitief...
Snow white
OMG dit is lekker! Met recht het ultieme kerst aperitief dit jaar. We kunnen met z'n alle wel een lichtpuntje gebruiken toch? Daarom delen wij met liefde ons recept met je!
Uiteraard maakt je dit goddelijke drankje het best met de bubbels van Kapelkeshof 'Kristal'...
Ingrediënten voor 1 glas:
3 ijsklontjes
20 cl citroensap
50 cl pina colade
80 cl Kristal
1 kaneelstokje
snufje bruine suiker
Attributen:
cocktailshaker
maatbekertje
mooi champagne glas
Bereiding:
Doe de ijsklontjes, de Pina colada, citroensap en kristal in de shaker. Deksel erop en 20 seconden flink shaken.
Schenk de inhoud van de shaker voorzichtig in het glas maar houd de ijsklontjes achter (deze zijn alleen bedoeld om goed koud te shaken maar niet voor in het glas)
Steek een kaneelstokje in het glas maar zorg wel dat het goed zichtbaar blijft als een soort van roerstaafje. Strooi voor de finiching touch een klein beetje bruine suiker over de bovenkant van het aperitief. Zo heb je in mum van tijd een super feestelijk drankje en een fantastische binnenkomer!
Wil je meer glazen tegelijk shaken? In de shaker kun je max 2 aperitiefjes mixen (2 ijsklontjes blijft voldoende) zonder dat het een knoeiboel wordt.
Merry Christmans, Cheers!

