Home / Horeca / Restaurant / Pasen / Paasbrunch

Paasbrunch  - 1e paasdag van 11.30 tot 14.00 uur

 

Ontvangst met de 'Parel van Peel & Maas'

 

Brunch:

mini-cocktail met hoenderfilet van de streekpoulier  &  mini-cocktail met een krab en cocktailsaus

--

aspergesoep met verse asperges uit Peel & Maas  &  huisgemaakte tomatensoep met balletjes

vers gebakken stokbrood met huisgemaakte kruidenboter

--

klassiek gevulde eieren

groene salade  groentjes in ‘t zuur

romige preisalade met ham en asperge

--

roerei met krokant gebakken spek

heerlijk pasteitje met kipragout en verse kruiden

--

Bourgondische  zachtgegaarde 'Peelham' in een jus van dragon en kappertjes

brandade van diverse soorten gemarineerde vis

warme groentenmelange 'direct van het land'

frites  &  Rijst

--

luxe belegde mini broodjes

met gerookte zalm, bourgondische ham, boeren gezond, en brie met honing

--

Brownie met caramel en noten

rode vruchtenmousse  &  ijs van Willem Hoeve III

vruchtensaus

fruitsalade

 

Drank:

koffie en thee

sinaasappelsap  &  appelsap  &  ranja

melk

 

Prijs per persoon: € 29,50

Prijs per kind : € 15,00 (4 t/m 11 jaar)

Voor kinderen worden er pannekoeken geserveerd en gaan we paaseieren zoeken in de golfbaan!

 

Op reservering te boeken!

Brunch combineren met golf of een sportieve wandeling... dat kan vraag naar de mogelijkheden!

 
nieuws_overzicht_15_gr
de33853175e756926c5b063cdfaed24e