Spring naar content
Home / Horeca / Pasen / Paasbrunch

Paasbrunch  - 1e paasdag van 11.30 tot 14.00 uur 

 

Ontvangst met de 'een glas bubbels uit eigen gaard'

 

Brunch:

mini-cocktail met hoenderfilet van de streekpoulier  &  mini-cocktail met een krab en cocktailsaus

--

aspergesoep met verse asperges uit Peel & Maas  &  huisgemaakte tomatensoep met balletjes

vers gebakken stokbrood met huisgemaakte kruidenboter

--

goed gevulde pastasalade met tonijn

groene salade  groentjes in ‘t zuur

romige preisalade met ham en asperge

--

roerei met krokant gebakken spek

heerlijk pasteitje met kipragout en verse kruiden

--

Bourgondische  zachtgegaarde 'Peelham' in een jus van dragon en kappertjes

lasagne van vis met spinazie

frites  &  Rijst

--

luxe belegde mini broodjes

met gerookte zalm, bourgondische ham, boeren gezond, en brie met honing

--

chocolademousse met echte chocolade   

ijs van Willem Hoeve III en vruchtensaus

fruitsalade

 

Drank:

koffie en thee

sinaasappelsap  &  appelsap  &  ranja

melk

 

Prijs per persoon: € 36,50

Prijs per kind : € 16,- (4 t/m 11 jaar)

Voor kinderen worden er pannekoeken geserveerd en gaan we paaseieren zoeken in de golfbaan!

 

Op reservering te boeken!

Brunch combineren met golf of een sportieve wandeling... dat kan vraag naar de mogelijkheden!

 
eggs-2070627_1280
med_res