Asperge diner - 1e en 2e paasdag
Het paasdiner van Kapèlkeshof staat dit jaar in het teken van asperges.
Gezellig met z'n tweetjes, met vrienden of met familie in een sfeervolle ambiance genieten van de kookkunsten van chefkof Jeroen. Geen ingewikkelde kaart maar een verrassend 4 gangen keuze menu.
Amuse
crostini met gemarineerde asperges
Diner:
Tartaar van zalm - aspergemousse - garnaaltjes - rucola
of
zachtgegaarde kalfskop - gebakken asperges op oosterse wijze - biet - mosterdcrème
--
Romige aspergesoep met peterselie creme
--
Rouleau van scholfilet met spinazie - zoete aardappelcrème - asperges - Hollandaise saus
of
Peelham met milde pepersaus - asperges op traditionele wijze - peterselie aardappeltjes en eikruim
--
compositie van de chef
Prijs per persoon: € 37,00
ontvangst tussen 18.00 en 19.00 uur

