PAASDAGEN AFHAALDINER
Het aspergeseizoen staat weer voor de deur! Tijdens de paasdagen presenteert Thies kookt een culinair aspergemenu om thuis heerlijk te dineren en te genieten van het witte goud, zonder dat je zelf dagen in de keuken moet staan! Zo geven we ook in deze tijd Pasen een feestelijk tintje!
Paasweekend: 2, 3, 4 en 5 april - bestellen kan tot 25 maart.
Keuze uit:
DRIE GANGEN DINER € 34,00
soep - hoofdgerecht - dessert
VIER GANGEN DINER € 39,00
voorgerecht - soep - hoofdgerecht - dessert
VIJF GANGEN DINER € 44,00
voorgerecht - soep - tussengerecht - hoofdgerecht - dessert
Afhaaldiner:
Aperitief: Onze eigen mousserende 'Kristal'
Tartaar van paling - asperges - Hollandse garnaaltjes - groentjes in 't zuur
of
Triffle van aspergemousse - Peelham - ei - verse kruidendip
Wijntip: onze witte 'peeljuweel'
----
Romige aspergesoep- asperges - verse kruiden
----
groene asperges - huisgemaakte lintpasta - saus vierge - Parmezaan - coquille
Wijntip: onze kroonjuweel
----
Asperge op traditionele wijze - gemarineerde kabeljauw uit de oven - Hollandaisse kruidensaus - peterselie aardappeltjes
Wijntip: onze cuvee de raum
of
Asperge op traditionele wijze - zacht gegaarde kalfswang - kappertjes muntjus - peterselie aardappeltjes
Wijntip: onze Peelrand
----
Zoet aspergetaartje - abrikozen kruidsaus - vanille stroopwafelijs
Wijntip: onze speciale dessertwijn 'zoete inval'
Bijpassende wijnbox:
Midibox: € 28,00
1 fles Champagne 'kristal'
1 fles wit/rood naar keuze
Maxibox: € 49,00
1 fles Champagne 'Kristal'
2 flessen wit/rood naar keuze
1 fles dessertwijn 'zoete inval'
Gekoeld afhalen bij Kapelkeshof op :
goede vrijdag tussen 15.00 en 17.00 uur
paaszaterdag tussen 15.00 en 17.00 uur
1e en 2e paasdag tussen 10.00 en 12.00 uur