Spring naar content
Home / Horeca / Paas afhaaldiner

PAASDAGEN AFHAALDINER

 

Het aspergeseizoen staat weer voor de deur! Tijdens de paasdagen presenteert Thies kookt een culinair aspergemenu om thuis heerlijk te dineren en te genieten van het witte goud, zonder dat je zelf dagen in de keuken moet staan! Zo geven we ook in deze tijd Pasen een feestelijk tintje!

 

Paasweekend: 2, 3, 4 en 5 april - bestellen kan tot 25 maart.

 

Keuze uit:

DRIE GANGEN DINER € 34,00

soep - hoofdgerecht - dessert

VIER GANGEN DINER € 39,00

voorgerecht - soep - hoofdgerecht - dessert

VIJF GANGEN DINER € 44,00

voorgerecht - soep - tussengerecht - hoofdgerecht - dessert

 

 

Afhaaldiner:

Aperitief: Onze eigen mousserende 'Kristal'

Tartaar van paling - asperges - Hollandse garnaaltjes  - groentjes in 't zuur
of
Triffle van aspergemousse - Peelham - ei - verse kruidendip

Wijntip: onze witte 'peeljuweel'
----
Romige aspergesoep- asperges - verse kruiden
----
groene asperges - huisgemaakte lintpasta - saus vierge - Parmezaan - coquille

Wijntip: onze kroonjuweel
----
Asperge op traditionele wijze - gemarineerde kabeljauw uit de oven - Hollandaisse kruidensaus - peterselie aardappeltjes

Wijntip: onze cuvee de raum

of

Asperge op traditionele wijze - zacht gegaarde kalfswang - kappertjes muntjus - peterselie aardappeltjes

Wijntip: onze Peelrand
----
Zoet aspergetaartje - abrikozen kruidsaus - vanille stroopwafelijs

Wijntip: onze speciale dessertwijn 'zoete inval'

 

Bijpassende wijnbox:

Midibox: € 28,00

1 fles Champagne 'kristal'

1 fles wit/rood naar keuze

 

Maxibox: € 49,00

1 fles Champagne 'Kristal'

2 flessen wit/rood naar keuze

1 fles dessertwijn 'zoete inval'

 

Gekoeld afhalen bij Kapelkeshof op :

goede vrijdag tussen 15.00 en 17.00 uur

paaszaterdag tussen 15.00 en 17.00 uur

1e en 2e paasdag tussen 10.00 en 12.00 uur