Spring naar content
Home / Golf / Evenementen / verslag Kapelkeshof open

Kapelkeshof Open 

Uitslag Kapelkeshof Open 20 oktober j.l.

Onder geweldige weersomstandigheden hebben 46 golfers deelgenomen aan het Kapèlkeshof open.  Alle deelnemers hebben als duo deelgenomen aan de wedstrijd, waarbij ze elkaar als partners van advies mochten dienen.

Over  21 holes zijn twee wedstrijden gespeeld. 9 holes Solarisbaan als stableford wedstrijd en hole 7 tot en met 18 van de Kapèlkeshof baan als strokeplay wedstrijd. De scores van de partners in het duo zijn bij elkaar opgeteld voor de einduitslag van beide wedstrijden. Voor de Solarisbaan de stabbleford punten van beide spelers en voor de strokeplay wedstrijd het aantal slagen.

Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in de volgende uitslagen:

 

Voor de neary op hole 16 heeft helaas geen enkele dame de bal op de green gespeeld, bij de heren is deze gewonnen door Tjeu Gielen met 90 cm.

De Longest op hole 9 solarisbaan,  is bij de dames gewonnen door Mia Hendrix en bij de heren door Geert Peeters

De dame met de meeste birdies over 21 Holes was Liesbeth Bongers met 3 birdies en bij de heren is deze trofee in handen van Ger Zanders beland met 7 birdies.

 

Uitslag Stabelfordwedstrijd  9 holes Solarisbaan:

1e plaats              Jan van der AA en Jac Peeters met 41 stableford punten

2e plaats              Har Deckers en Paul Bonen met 40 stablefordpunten

3e plaats              Elly en Ger Zanders met 38 stableford Punten

4e plaats              Huub van Heel en Coen Kessels met 36 stabeldordpunten (totaal ext HCP 56,9)

5e plaats              Leny en Henk Hagens met 36 stableford punten (totaal HCP ext 59,4)

 

Uitslag Stokeplay wedstrijd over 12 holes Kapelkeshofbaan

1e plaats              Lambert van der Velden en Dick Groeneveld 76 stokes

2e plaats (na afkavelen) Ber Verhaegh en Johan Deckers 78 stokes

3e plaats (na afkavelen) Huub Kneepkens en Hans Vos 78 stokes

4e plaats              Gijs Klerken en Jos Wijnhoven 79 stokes

5e plaats              Koen van Herk en Frans Bergmans 80 stokes

 

Overall Winnaars zijn het duo dat het best gescoord heeft in de rating van beide wedstrijden, bij gelijke rating,  is de beste plaatsing bij de strokeplay wedstrijd doorslaggevend geweest.

Ber Verhaeg en Johan Deckers, zijn als winnend koppel uit de bus gekomen, zij behaalden een 2e plaats bij de stokeplay wedstrijd en een 6e plaats bij de stableford wedstrijd

Hierbij dient vermeld te worden dat Jan van der Aa en Jac Peeters een gelijke rating hadden als Ber en Johan echter bij de strokeplay wedstrijd eindigde Jan en Jac op de 7e plaats en bij de stablefordwedstrijd op de 1e plaats.

 

Na het golfen is er gezellig na geborreld bij de open haard . Vanaf 18.00 uur was er live cooking op de Ofyrs. Het terras was omgetoverd tot een sfeervolle buitenkeuken, waar het keukenteam onder leiding van Jeroen, iedereen heeft laten proeven van de bijzondere en verrukkelijke vlees, vis en vegetarische  gerechten die daarop bereid werden.

De sfeer was geweldig en wij willen dan ook alle deelnemers ontzettend bedanken voor hun deelname en bijdrage aan dit geslaagd evenement van Kapèlkeshof.

A3029942-2B0A-4C80-A5D3-1267C20D67D5
IMG_1842
IMG_1837