Spring naar content
Home / corona 9

Corona 

Update 20/10/2020

Beste Gast,

 

Het Corona virus is helaas nog steeds onder ons en heeft al veel pijn en verdriet veroorzaakt. De maatregelen om het virus terug te dringen raken ons allen. Bij Kapelkeshof hadden we een goede verantwoorde manier gevonden om met het ‘nieuwe normaal’ om te gaan en onze gasten zo een fijne tijd te kunnen bieden.

 

Maar toen, op 13 oktober jl. kregen we wederom een zware klap te voorduren! Het horeca gedeelte van ons bedrijf moest alweer dicht! Ondanks alle inspanningen om een coronaproof beleving neer te zetten, worden we wederom in het diepste van onze ziel geraakt.

We proberen positief te blijven en denken in mogelijkheden, want gelukkig is ons team gezond, mag er wel gegolfd worden en mogen we je nog steeds thuis blij maken met onze fijne bourgondische producten!

 

Golf

Natuurlijk volgen alle gasten de richtlijnen van het RIVM! Teetime boeken en alleen starten vanaf hole 1 blijft uiteraard van kracht.

Golfen als gast of met een gast, kan alleen middels reservering vooraf zodat we een afspraak kunnen maken over betaling van greenfee en eventueel gebruik van golfmaterialen.

Omdat het restaurant gesloten is en de take away en receptie niet iedere dag geopend zijn is het niet mogelijk om je op de zuil te registreren bij aankomst. Als de deur geopend is meld je bij een van onze medewerkers dat je er bent.

 

Wandelen en fietsen

Ook wandelen en fietsen is nu populairder dan ooit. Vanuit Kapelkeshof kun diverse leuke wandel en fietsroutes starten. Wij zorgen voor een lekkere picknick onderweg! Reserveer nu onze picknick to go en ontvang een leuk wandel en fiets routeboekje cadeau. https://www.kapelkeshof.nl/horeca/lunchpicknick/ 

 

Thuis bourgondisch genieten

In de 1e coronasluiting hebben vele vaste gasten ons gesteund door onze ‘supportyourlocals producten’ te bestellen. Geweldig om te merken dat gasten zo betrokken zijn.

Ook nu hebben we een aantal mooie pakketten samengesteld. Op deze manier hopen wij wederom vele gasten blij te maken met een middag of avond thuis bourgondisch genieten zoals je dat van Kapelkeshof gewend bent. 

Maak het thuis gezellig en bestel onze heerlijke borrelplank, onze Proef ’t zelf box, ons wijnduo of stel je eigen wijnbox samen! https://www.kapelkeshof.nl/supportyourlocals/

 

Blijf gezond en zorg goed voor jezelf en voor elkaar!

Familie Beumers en team Kapèlkeshof

 

Vorige nieuwsbrief lezen? Nieuwsbrief september: corona-8