Spring naar content
Home / corona 7

Corona 

Update 30/05/2020

Beste Abonnementhouder,

 

Maandag om 12.00 uur is het dan zover. Eindelijk mag het terras en het restaurant weer open! 

We kunnen niet wachten tot het zover is, maar tegelijkertijd is het ook wel een beetje spannend.

 

Aanwezig melden

Ook vanaf 1 juni blijven we werken met reserveren van starttijden in teetime.

Er is wel een verschil, vanaf maandag 12.00 uur is het de bedoeling dat je je aanwezigheid in teetime bevestigt bij aankomst, op de computerzuil in het restaurant (waar je normaliter je scores invoert). anders word je gemarkeerd als NO SHOW en dat kan consequenties hebben bij egolf4you. Vergeet dit dus niet.

Voor bijzonderheden informeer je zoals vanouds even bij onze collega's in het restaurant. 

 

Openingstijden

Vanaf 1 juni 12.00 uur zijn ook de openingstijden van het restaurant gewijzigd. voor de specificaties. https://www.kapelkeshof.nl/openingstijden/ 

Er kan met golfen iedere dag een starttijd geboekt worden tot 19.30 uur. 

Op maandag en woensdag hebben we voor de avondgolfers/bezoekers een borreluurtje ingepland. Iedereen krijg tussen 20.00 uur en 21.00 uur een bittergarnituurtje gratis bij het borrelen. En op woensdag is het ook nog eens 'introducee dag' waarmee jouw introducee geniet van een fijne korting op de greenfee. 

 

Reserveren

Vanaf maandag 12.00 uur mag weer iedereen op het terras komen, we hebben ons best gedaan er weer een gezellige omgeving van te maken zoals jullie van ons gewend zijn.

De 1,5 meter regel wil zeggen dat de indeling vast staat en niet zelf verplaatst mag worden en dat je geen stoelen aan tafel bij mag schuiven. Voor lunch en diner werken we op reservering zowel op het terras als binnen. Voor borrel of een kopje koffie op het terras na het golfen kun je niet reserveren maar ben je uiteraard als vanouds welkom.

Voor binnen geldt dat we tot 30 juni 30 gasten mogen ontvangen en ook hiervoor geldt:voor lunch of diner kun je een reservering maken, borrel is bij aankomst informeren of er plaats is om te borrelen. Gelukkig mogen we zoals het er nu naar uitziet vanaf 1 juli 100 gasten binnen ontvangen dus dat geeft wat meer mogelijkheden bij minder goed weer.

 

Themadagen

Iedereen heeft gezellig uit eten en bourgondisch genieten op het terras lang genoeg moeten missen, daarom hebben wij een aantal leuke themadagen bedacht, waarmee je op gepaste en verantwoorde wijze ook bij Kapelkeshof kunt genieten van een avondje uit!  Diverse abonnementhouders en vele andere gasten hebben de afgelopen tijd gebruik gemaakt van onze culinaire afhaal- en bezorgservice onder het mom van #supportyourlocals op het gebied van eten en drinken. Dank daarvoor, wij waarderen ieders steun enorm!

Graag nodigen we je vanaf volgende week uit voor onze sfeervolle thema avonden: Maandag Pastadag - Vrijdag OFYR NIGHT - Zaterdag Verrassingsdag

Bekijk het aanbod op je gemak, de exacte data worden telkens aangevuld. Naast de themadagen hebben we ook een nieuwe menukaart! Vers van de pers en klaar om gebruikt te worden! Dus schikt onze themadag je niet, reserveer voor een ander moment om een hapje te eten van onze menukaart, zowel voor lunch als diner!

 

Hopelijk zien we je snel! Blijf alert op je gezondheid, let op jouw naasten en geniet van onze hernieuwde opening.

 

Familie Beumers en het team van Kapèlkeshof

 

Vorige updates nog eens lezen? 

https://www.kapelkeshof.nl/corona-6/

https://www.kapelkeshof.nl/corona-5/

https://www.kapelkeshof.nl/corona-4/

https://www.kapelkeshof.nl/corona-3/

https://www.kapelkeshof.nl/corona-2/

https://www.kapelkeshof.nl/corona-1/