Spring naar content
Home / corona 6

Corona 

Update 21/05/2020

Beste Abonnementhouder,

 

Langzaam gaan we steeds meer richting een ‘normale’ samenleving. Tijdens de persconferentie  eerder deze week heeft onze overheid weer versoepeling van de maatregelen aangekondigd. Belangrijk voor ons en voor u is dat de horeca weer open mag op 1 juni vanaf 12.00 uur. Dit stemt ons positief en we kijken er erg naar uit om u op ons terras en in het restaurant te verwelkomen.

 

Horeca en de baan

Vanaf 1 juni mag het terras dus weer open en mogen in het restaurant 30 personen zitten, uiteraard met de nodige aanpassingen. Tot die tijd kunt u gebruik maken van het Take Away punt waar u een dubbele take-away  koffie, cappuccino, thee en versnapering kunt bestellen.

In de lock-down periode is er gewerkt aan de afslagplaatsen. Hier is gras ingezaaid dat door de droogte nog niet erg sterk is. Wij verzoeken u om deze kwetsbare stukken te ontzien door er geen trolleys te plaatsen en er zo min mogelijk te lopen.

 

Neem de tijd

Vanaf 11 mei is er volop gegolft en dat is prachtig om te zien. Hopelijk geniet u van het goede weer, de baan, de natuur en uw eigen spel. Het zal voor sommigen weer wennen zijn om te golfen en de roest moet wellicht eraf geschud worden, maar de swing bent u niet zomaar kwijt. Geef uzelf de tijd om weer op het oude niveau te komen en ga niet overhaasten.

Inmiddels hebben Peter en Sjef de golflessen hervat. Ook daar geldt de 1,5 meter regel. Dit is wel even wennen voor de pro’s, want iemand even bij de hand pakken om de grip goed te zetten gaat nu niet. Gelukkig zijn er veel manieren om dit op correcte afstand te leren en die worden dan ook toegepast.

 

Complimenten

We willen van de gelegenheid gebruik maken om u een compliment te maken voor de gang van zaken vanaf 11 mei tot nu. We hebben nauwelijks situaties gehad die in strijd waren met de getroffen voorzorgsmaatregelen en daar zijn we erg blij mee. Iedereen houdt zich netjes aan de regels en gaat op een gepaste en correcte wijze met elkaar om.

Het reserveren van starttijden via TeeTime  gaat ook erg goed. Het merendeel van de abonnementhouders boekt zijn starttijden via de website, e-golf4u of via de app. Degene die niet kunnen inloggen of niet zo bedreven zijn met de smartphone of computer kunnen natuurlijk gewoon bellen voor een starttijd.

Belangrijk om hierbij te vermelden is dat we bekijken of we op korte termijn de flightgrootte naar 4 personen kunnen brengen. Dit zullen jullie vanzelf zien bij het boeken van starttijden.

 

Al met al dus goede ontwikkelingen en we kijken uit naar de komende tijd waarbij onze golfbaan en horeca weer in combinatie kunnen gaan draaien.

 

Tenslotte willen we u en uw mede-abonnementhouders bedanken voor de positieve reacties. Het is fijn om u weer op onze golfbaan te zien genieten. Dat doet ons erg veel deugd.

 

Blijf alert op uw gezondheid, let op uw naasten en geniet van deze mooie tijd van het jaar.

 

 

Hartelijke golfgroeten en tot ziens,

 

Familie Beumers en het team van Kapèlkeshof

 

 

Vorige updates nog eens lezen? 

https://www.kapelkeshof.nl/corona-5/

https://www.kapelkeshof.nl/corona-4/

https://www.kapelkeshof.nl/corona-3/

https://www.kapelkeshof.nl/corona-2/

https://www.kapelkeshof.nl/corona-1/