Laat u verrassen - De smaak van Peel & Maas 

Verrassingsdiner:

Dineren bij Kapèlkeshof staat voor een avond vol verrassingen. Gezellig met z'n tweetjes, met vrienden of met familie in een sfeervolle ambiance genieten van de kookkunsten van chefkok Jeroen. Geen ingewikkelde kaart maar een verrassend drie of vier gangen menu. Jeroen kookt iedere avond verrassingsdiner 'De smaak van Peel & Maas, samengesteld met verse producten uit de streek, die hij zelf gaat inkopen bij de boer uit de streek om de door hem vereiste kwaliteit te kunnen garanderen.

Na een warm welkom mag een verrassend aperitief, samengesteld door smaakexpert Sara, natuurlijk niet ontbreken! Het menu wordt tijdens het borrelen met u doorgenomen waarbij u keuze heeft uit vlees of vis. Heeft u speciale (dieet)wensen dan houden wij daar van zelfsprekend rekening mee.

Tijdens het diner serveren wij top wijnen uit eigen gaard. Een unieke gelegenheid om kennis te maken met wijnen uit de streek! Laat u adviseren door Sara. Zij vertelt u vol passie over de mogelijkheden en weet u als geen ander mee te nemen in het verhaal achter de wijnen van Kapèlkeshof.

 

Drie gangen: € 30,50 per persoon

 

Vier gangen: € 34,50 per persoon

 

Het verrassingsdiner wordt iedere donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag geserveerd. Op dinsdag en woensdag kunt u een gerecht kiezen van onze verrassende kleine kaart, waarop wekelijks wisselende gerechten worden gepresenteerd.

Maandag Thiesdag:

Iedere maandag kunt u eten wat de pot schaft.

Graag willen wij zoveel mogelijk mensen laten genieten van Jeroen's kookkunsten, het liefst iedere week. Niet alleen in ons restaurant Kapèlkeshof, maar ook thuis voor iedereen die houdt van lekker en gezond eten maar geen zin/tijd heeft om zelf te koken. Zo is het idee ontstaan voor Thies Kookt.

Iedere maandag kookt Jeroen een gevarieerde maaltijd, soep, hoofdgerecht en toetje. Dit menu kun je reserveren tot 's ochtens 9.30 uur en 's avonds tussen 17.00 en 18.30 uur ophalen om vervolgens direct bij thuiskomst heerlijk warm op te dienen. Voor jou alleen of voor je hele gezin. Verwen jezelf een keer per week met een maaltijd van Thies kookt!

 

Maandag Thiesdag: Wat de pot schaft

Menu: € 9,-

 

Afhaallocatie: Kapèlkeshof te Grashoek

Afhaallocatie: van Enckevoorstraat 1 te Egchel

 

 

Kijk voor actuele menu's op www.thieskookt.nl